dissabte, 17 de març del 2012

The Fotolog Years: November 17th, 2011


IT'S HARD TO BE A SAINT IN THE CITY...

DINO RATSO · DANI PARKER · SAM DESTRAL
ORIOL STARDUST · THE MISSING LEECH
JOHNNY ROCK'N'ROLL DJ


Divendres, 18 de novembre - 20,30h.
MACONDO BAR - c/. Conca, 21 - BARCELONA (metro: Camp de l'Arpa)
Entrada gratuïta



DINO RATSO
L'antiheroi per excelència de l'escena barcelonina. Melodies que beuen dels clàssics del rock'n'roll i lletres quotidianes, farcides d'acidesa i un personal sentit de l'humor. Una maqueta, un disc i cançons com "Hay que matar a un cantautor", "El amor es una puta mierda" o "Mi novia era nazi" fan d'ell un dels antídots contra la Barcelona del disseny i la Botiga més Gran del Món.

http://dinoratso.blogspot.com/

DANI PARKER
Natural de Dos Hermanas (Sevilla), viu a Barcelona i canta en anglès amb la seguretat de qui no ha de donar explicacions a ningú. Les seves cançons tracen un pont entre el pop britànic més costumista -melodies Beatles, poètica Kinks i els colors de la Swinging London- i la tradició musical nord-americana -el folk-rock, els beatniks, carreteres llargues i els aires de la Costa Oest-. Algú en dóna més?

http://www.myspace.com/daniparkermusic

SAM DESTRAL
Una jove promesa que ens arriba des de les comarques tarragonines. Sam Destral ha firmat títols tan suggerents com "L'home que va matar l'home que treballava fent de gos". Ha quedat prou clar? Aquest fill musical de la Velvet, Syd Barrett, Can i el Dylan del 66 és una de les propostes més interessants que ha donat darrerament la música en català. Probablement, no tocarà al Palau de la Música ni sortirà en cap anunci de cervesa. Ni falta que fa. Punk acústic amb totes les lletres.

http://www.myspace.com/samdestral

ORIOL STARDUST
Més punk acústic, antifolk o com li vulguin dir. Des de Cardedeu, Oriol Stardust va néixer al seient del darrere d'un Simca 1000 durant una tempesta tropical i porta un tatuatge a la llengua que ningú ha aconseguit desxifrar. D'acord, era broma. El que és cert és que ha editat un ep titulat "I'm Sorry for Loving You" on l'acompanyen components de Top Models i que en breu presentarà el seu primer disc llarg, enregistrat l'estiu passat a La Plata (Argentina).

http://www.myspace.com/oriolstardust

THE MISSING LEECH
Alter ego del manresà Maurici Ribera, un altre exponent de l'antifolk autòcton. Durant els darrers cinc anys, ha voltat literalment per tot el món (del continent europeu a Nova Zelanda, passant pels Estats Units, Canadà, Islàndia o Groenlàndia) i ha editat tres discos farcits de deliciós indie pop de baixíssima fidelitat. El darrer acaba de sortir del forn sota el títol de "Trompetes a Holanda". Hi col·labora gent de grups com Anímic o Les Aus.

http://www.myspace.com/themissingleech


Tancarà la nit JOHNNY ROCK'N'ROLL DJ amb una eclèctica sessió que farà honor al seu nom. Del rock'n'roll més primitiu al punk o la new wave per marxar contents cap a casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada