dimarts, 24 d’abril del 2012

Recomanacions: Mistu Mistu + Dino Ratso + Miquel Serra & Gran Amant

Tres propostes musicals per aquesta setmana:

-MISTU MISTU: Projecte personal de Miquel Sospedra, baixista de formacions com Mazoni o Sanjosex (i per tant estretament vinculat a l'escuderia Bankrobber). En aquesta nova aventura ha canviat el baix per una guitarra acústica i s'ha envoltat d'altres ments inquietes per elaborar un repertori on el folk psicodèlic conviu amb el krautrock i la no wave. Aquest dijous, 26 d'abril (22h.) el podran veure en solitari al Cafè Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu (avda. Rei en Jaume, 116 - RENFE/Nit Bus: Cardedeu). Entrada gratuïta.

http://mistu-mistu.bandcamp.com/


-DINO RATSO: L'anticantautor amb qui l'alcalde mai deixaria casar les seves filles. El terror de la Barcelona de plàstic i la Botiga més Gran del Món. L'antítesi de la suposada escena indie patrocinada per marques de cervesa i telefonia mòbil. I sobretot, l'antídot perfecte després d'una altra Diada de Sant Jordi marcada per l'oficialisme amb perfum de rosa. Títols com "Hay que matar a un cantautor", "Mi novia era nazi", "El amor es una puta mierda" o "Blowjob (Hazme una mamada)" fan difícil que Dino Ratso sigui mai designat hereu de Catalunya. Ni falta que fa. Aquest divendres, 27 d'abril (21h.) el podran veure gratis al Bar Borneo de Barcelona (c/. Rec, 49 - metro: Jaume I / Barceloneta). No se'l perdin.

http://dinoratso.bandcamp.com/


-MIQUEL SERRA + GRAN AMANT: Tots dos són de Mallorca, parteixen del folk més desacomplexat i compten amb la garantia de qualitat del segell Foehn Records. El primer aposta pels tempos lents i el minimalisme rítmic, mentre els segons es decanten per unes coloristes textures pop. Miquel Serra presentarà en exclusiva els temes d'un tercer disc que no començarà a gravar fins l'estiu que ve, i Gran Amant defensarà un debut tan rodó com "El primer disc". Serà aquest dissabte, 28 d'abril (23h.), a la NAUB1 de Granollers (avda. Prat de la Riba, 77 - RENFE/Nit Bus: Granollers Centre). Després del concert punxarà un servidor.


http://miquelserra.bandcamp.com/
http://granamant.bandcamp.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada