dijous, 2 d’agost del 2012

Willie Nelson a Mojo

"Les grans corporacions i tota aquesta porqueria han destruït la democràcia d'aquest país". Quanta raó té Willie Nelson, que es referia als Estats Units en aquestes declaracions que la revista britànica Mojo publica a la seva edició d'agost. De fet, l'única possible discrepància és aquest punt: les grans corporacions han destruït la democràcia a pràcticament tot arreu, no només als Estats Units. Tornant a l'article, el texà es mostra més agut que mai als seus 79 anys, reflexionant sobre la seva afició al cànnabis, sobre medi ambient i sobre uns gustos musicals molt més oberts del que alguns es puguin pensar. Com a mostra, el seu darrer àlbum. "Heroes" inclou algunes composicions pròpies alternades amb versions de gent com Pearl Jam, Tom Waits o Coldplay, interpretades totes elles amb una llista d'acompanyants tan il·lustres com heterogenis que va de Merle Haggard i Kris Kristofferson a Snoop Dogg i Sheryl Crow. Però el millor de tot és que la veu i la presència de Nelson es mantenen intactes.



Audio: "The Scientist" - Willie Nelson

1 comentari:

  1. Un paio interessant, al qual només li podem retreure que no s'adoni que les corporacions han ocupat el món i no tan els USA.
    Impresiona veure que la gent gran és lúcida i que després de tota la vida miren el panorama decebuts. No sé què esperem, sinó volem sentir-nos decebuts i enganyats quan en tinguem 79...

    ResponElimina