dilluns, 12 de novembre del 2012

Juliane Heinemann, Bulma i els Sulfitos a Granollers

Fa temps que sentim dir que a Granollers no hi passa res. Fals, totalment fals. Com a mostra, dues propostes musicals que l'Anònims i la NAUB1 han programat de cara al proper divendres, 16 de novembre, i que són totalment compatibles pel que fa a horaris. Prenguin nota:

-JULIANE HEINEMANN: Cantant i compositora berlinesa establerta a Barcelona. Durant els darrers anys, s’ha fet un nom a l’escena autòctona amb un discurs propi que ha evolucionat del folk amb pinzellades jazzístiques a un rock alternatiu que mira de reüll a Neko Case i PJ Harvey. Les seves armes són una veu rica en registres i cançons tan majúscules com “Crazy Eyes”, inclosa al seu darrer disc, “True Gods” (2012). El presentarà en directe a les 8 del vespre, al restaurant-llibreria Anònims (c/. Ricomà, 57).

-BULMA i ELS SULFITOS: Els primers vénen del Garraf, els segons de la Selva. Tenen en comú el bon gust a l'hora de facturar refrescants melodies pop sobre una base folk. Presentaran respectivament els discos de debut "Petons de peix" (2012) i "Podria semblar il·lògic..." (2012), aquest últim produït per tot un Roger Gascon (Dunno, El Dia de la Barbota). Serà a les 11 de la nit, al centre de creació musical NAUB1 (avda. Prat de la Riba, 77 - recinte Roca Umbert). Abans i després del concert, un servidor estarà posant música enllaunada amb l'esperança de descobrir-los algun tresor ocult que els canviï la vida o, si més no, els alegri el dia (o la nit).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada