dissabte, 16 de març del 2013

Paul Fuster sobre dues rodes

Paul Fuster.
El gran Paul Fuster començarà el mes que ve una gira en bicicleta per 59 poblacions catalanes. Una iniciativa que no suposa realment cap novetat -Paul Heaton ja ha fet diverses gires per pubs de la Gran Bretanya desplaçant-se també en bicicleta, amb l'objectiu tant de fomentar l'ús de la pròpia bicicleta com de reivindicar la funció social dels pubs-, però que sempre és d'aplaudir. Perquè dóna gust que un músic aprofiti la plataforma que suposa el seu art per a reivindicar un mitjà de transport sostenible. I perquè la bicicleta portarà la música de Fuster a municipis i racons per on normalment no passen les gires convencionals.

2 comentaris:

  1. Bé, bé. M'han comentat que tornarà per les terres del sud també. Però no hi ha cap llistat dels racons que visitarà, no? Suposo que quan comenci ja sortirà.

    Fa poc em retrobava amb "Happy Nothing" i tot i que "Repte" també ja m'agrada més que al principi, el primer el trobo una de les més grans coses que s'ha fet aquí i més per l'època en que es va fer, que aquí encara ens gratàvem el melic (ara també però dissimulem una mica).

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, suposo que l'hauràs de seguir per saber els llocs on toca. Jo també miraré d'estar a l'aguait! El directe d'aquest home és imprescindible!

      I sí, "Happy Nothing" és una raresa a l'escena d'aquí tenint en compte l'època. Però no oblidis d'on venia aquest home i quins referents tenia. Que si els comparem amb el que imperava (i segueix imperant) aleshores per aquí, doncs ja està tot dit.

      Elimina