dilluns, 26 d’agost del 2013

Recomanació: Jazz i electrosardanes

Amb el seu permís, els recomano dues propostes musicals emmarcades en el programa de la Festa Major de Granollers, i que tindran lloc el proper dimarts, 27 d'agost, a la plaça Perpinyà:

-ALBERT MARQUÈS TRIO. Nascut a Granollers i establert actualment a Nova York, aquest jove pianista és ara mateix un dels noms més destacats del jazz català. El seu currículum inclou col·laboracions amb gent com David Mengual o Jordi Bonell, a més d'haver acompanyat a tot un gegant internacional com és Leon Parker. L'acompanyaran en aquest retorn a la seva ciutat músics com el bateria Marc Miralta. Inici de l'actuació: 12,30h.

-SARDANES ELECTRÒNIQUES amb CINEMASCOPE. El també granollerí Xavier Bonfill integra, juntament amb els barcelonins Cels Campos i Àlex Flaqué, un dels grups més originals de l'underground català. Una orquestra electrònica amb totes les de la llei. I un projecte amb l'experimentació i el risc com a raons de ser. Probablement per això aquest cop s'han proposat un repte que no deixarà indiferent a ningú: interpretar un repertori de sardanes tradicionals en clau digital. S'ho pensen perdre? Inici de l'actuació: 18,30h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada