dimecres, 7 d’octubre del 2015

Visions del punk

Terry Chimes.
"Per a mi, el punk tenia a veure amb la rebel·lió, ser punk equivalia a buscar la veritat i apartar-me de tot allò que no pogués aprofitar. Jesús havia fet el mateix, buscar la veritat, i jo la vaig trobar aquí mateix, en la religiositat. Per tant, per a mi no existeix cap contradicció entre el punk i la religió". Terry Chimes, exbateria de The Clash -també ha tocat entre d'altres amb Johnny Thunders, Billy Idol, Black Sabbath o Hanoi Rocks-, explica com ha pogut combinar fe cristiana i militància punk en una sucosa entrevista que publica Ruta 66 aquest mes d'octubre.

The John Spencer Blues Explosion.
En una altra entrevista que poden llegir a la mateixa edició de Ruta 66, també Jon Spencer ofereix la seva pròpia visió del punk. "Al meu cap no estableixo distincions entre blues i punk. (...) El punk sempre ha transformat en música algunes sensacions que he tingut des de petit i que encara segueixo tenint: l'inconformisme, la ràbia, l'actitud crítica, tot això. Crec que aquesta energia sempre serà una referència per a mi, sempre hi serà". Les visions de Chimes i Spencer són distants, fins i tot oposades si volen, però igualment vàlides, si bé jo personalment m'inclino per la segona -potser perquè ni sóc religiós ni crec en les veritats absolutes-.

Terry Chimes actuarà el 22 d'octubre a la sala Razzmatazz 3 amb The Crunch, el potent combo que comparteix amb il·lustres veterans com Dave Tregunna (Sham 69, Lords Of The New Church) o Sulo Karlsson (Diamond Dogs). La Jon Spencer Blues Explosion descarregarà el 8 de novembre a la sala Bikini.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada