dimecres, 1 de febrer del 2017

Anímic presenten "Skin"


Avui veu per fi la llum l'esperat nou disc d'Anímic, un "Skin" (2017, BCore) on la banda de Collbató ha tornat a fer un cop de volant estilístic aproximant-se més que mai a l'electrònica. De cada cançó n'han fet un videoclip amb un director diferent, i ahir es van projectar tots per primer cop a la Fàbrica Moritz. A l'acte també hi van ser presents, a més dels membres del grup i els corresponents realitzadors, els músics Alberto Montero i Anna Andreu (Cálido Home), que van realitzar per separat lectures acústiques de dos temes de l'àlbum. No deixin d'escoltar "Skin", de ben segur els sorprendrà en el millor dels sentits. A la fotografia, Anna Andreu durant la seva actuació.

2 comentaris:

  1. Tinc moltes ganes d'escoltar complert aquest nou disc, i deixar-me sorprende. El que he pogut veure i sentir fins ara m'ha agradat força.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que t'agradarà. Anímic sempre han evolucionat d'un disc a l'altre, però el salt que han fet aquesta vegada diria que va més enllà que la resta. Un grup que avança i s'arrisca, la qual cosa sempre és d'agrair.

      Elimina