dilluns, 6 de febrer del 2017

Ocker - "1234 Love"


Una d'aquelles bandes de les quals amb prou feina es troben referències a la xarxa -tan sols apareix llistada en bases de dades com la de Discogs, si bé alguns vídeos seus circulen per Youtube-. Ocker era un grup alemany de pop electrònic -escric en passat perquè ignoro si encara es manté en actiu-. El seu (únic?) disc és aquest "1234 Love", editat l'any 2003 per Popup Records i emmirallat en formacions de l'època com Radio 4 o The Rapture. De fet, el seu tall inicial té un títol tan revelador com "New York FM" i és tot un exercici de rock urgent i emocional amb acabats digitals. Les deu peces restants tendeixen a rebaixar el component melòdic a favor de passatges més àcids i hipnòtics. L'artefacte en qüestió el vaig localitzar fa ja uns quants anys a la secció de segona mà d'una disqueria actualment desapareguda del centre de Barcelona, i durant una temporada el vaig arribar a escoltar de forma gairebé obsessiva.

2 comentaris:

  1. Sensacional!. he estat buscant per internet i tampoc he trobat gaire cosa més... que eren d'Hamburg, formats a l'any 1999 i no he trobat res més editat. Els videos y les cançons que he escoltat, fantàstiques.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que t'hagin agradat! Com bé dius escasseja la informació al respecte, una llàstima perquè a mida que un els va escoltant té ganes de saber-ne més i més...

      Elimina