dissabte, 31 de març del 2018

John Carlin: "El poder judicial ha pres el control d'Espanya"



"El poder judicial, representat pel jutge Llarena, ha pres el control del país (Espanya). El Govern no decideix res, ho decideix un jutge. En Llarena ha fet un cop d'estat. Si en Rajoy té un gram d'intel·ligència política, ha d'entendre que el que passa no és bo ni per a Espanya ni per a Catalunya. En Llarena és avui tan poderós que quasi em preocupa el que li diré ara".

"L'espanyola és una democràcia immadura, jo em pensava que havia avançat més, però potser era massa esperar, si fa poc van tenir una guerra civil, i fa menys, en Franco (...) Quan llegeixo intel·lectuals espanyols ofesos, dient que Espanya és una democràcia moderna com qualsevol altra... Ho sento nois, us esteu enganyant. I el que passa a Catalunya ho està delatant (...) Els polítics catalans han sigut irresponsables, infantils, immadurs, és un altre símptoma que la democràcia en aquesta part del món, continua a l'adolescència".

"Un pobre raper mallorquí fa unes lletres estúpides, lletres que podria fer el meu fill, perquè a aquesta edat som tontos, i va a presó. A Anglaterra el raper més premiat és un que diu que s'ha de cremar Theresa May. És un tema d'estar segur de la teva democràcia i les teves institucions. Aquí hi ha inseguretat en tot això. La veritat és que la democràcia espanyola encara ha d'avançar, ha d'arribar a sentir-se adulta. Que fàcil hauria sigut, fa anys, resoldre políticament el tema català. Aquí no saben fer política".

Declaracions de l'escriptor i periodista britànic John Carlin en una sucosa entrevista que publica el Diari de Girona i que poden vostès llegir aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada